En iyi Tarafı Davetiye Sözleri

Wiki Article



Banada nasipmiş bu mürvet Duyan duymayana duyursun Sevabına nail olmak talip Bu mesut hasetme buyursun

Biz kenardan gidiyoruz hız sizin olsun Tığ pınardan ciğeriyoruz göl sizin olsun Biz nişanlanıyoruz haberiniz olsun Bizi seven dostlar nişanımıza buyursun

DS-68 •  Nikah törenimizde siz maliyetli yakınlarımızla baş başa olup mutluluğumuzu onaylamak istiyoruz.

Beraberliğimizi daima yapmak midein sevgimizi sonsuzluğa taşıyacağımız bugünde mutluluğumuzu sizinle paylaşmaktan onur duyarız.

Aşk havuzunu doldurduk sevdamızla, geleceğimizi hazırlıyoruz güvenli adımlarla bu kıvançlı dünyamızda, ilk aşamaı sizlerle pay etmek istiyoruz.

Eğer yaşantıı anlat deseler bana, Ve bıraksalar sonsuza tokuşma hiç başıma. Ateş olup düşse dilime her söz ebediyyen sensizlik gelmez dilime.Elbette nerede ne şekilde olsamda, İnan aklımdan geçmez sensiz bir dakika.Yaşam hayat senin nezdinde var. Imkânsız iman sensiz dirimımda bi an.

Hümayun bir yaşamın, dirimın, yuvanın ilk etapını siz altın dostlarımızla omuz omuza ertelemek istiyoruz. Nişan törenimize teşrifleriniz bizi berhudar edecektir.

Evliliğe ilk aşama attığımız Davetiye Sözleri nişan törenimizde sizleri bile aramızda görmekten kâm duyarız.

Fahri familya sevgisi ve güveniyle büyüyüp yaşam adlı yolculukta kendi irademizle aldığımız dünyaevi sonucumızın geleceği kucaklayacak ilk “EVET”ini siz değerli üyelerimizin huzurunda söylemekten

Bir ömür ebedî mutluluğa “Beli” imza atarken sizleri de aramız da görmek bizleri ışıklı edecektir…

Birlikteliğimizin sonsuza denli sürmesi Umudu ve Dileğiyle eş yaşantımıza aşama attığımız bu günde bizimle olmanızı diliyoruz.

NS-05 • Ne yıldızlar istiyoruz gecelerimize, ne şemsi istiyoruz karanlığımıza, çok bileğil sadece siz dostlarımızı istiyoruz taliımıza…

Sevgimizi ve birlikteliğimiz sonsuza taşıdığımız bu günde sizleri de aramızda görmekten feyiz duyacağız.

Birlikteliğimizin sonsuza denli sürmesi umudu ve dileğiyle kuma evetşantımıza adım attığımız bu günde bizimle olmanızı diliyoruz.

Report this wiki page